Steering Committee

Direcció & Producció

Mariona A. Cíller

Curator & producer d’esdeveniments tecnològics

marionaA la Mariona li encanten el hardware i les interfícies. Dissenyadora web, programadora i caçadora de tendències, entre els seus clients hi ha la NASA, Inditex, Budweiser, la revista Maxim i la Universitat Carnegie Mellon. Quan no està organitzant esdeveniments de tecnologia i ciència per a Google, el MIT, el Barcelona City Hall, la Fundació ”la Caixa” o la Smashing Conference, la Mariona dissenya tallers per a nens en una antiga fàbrica de xocolata que considera casa seva.

e-mail: mariona@2016.steamconf.com Twitter: @mariondita

 

 

 


 

Paca Cíller

Activista de la cultura científica

pacaHa estat directora del Departament de Comunicació de la Fundació ”la Caixa”, directora de Relacions Internacionals i Programes de CosmoCaixa, el Museu de la Ciència de Barcelona, i directora executiva de la Xarxa Europea de Centres i Museus de Ciència (ECSITE).

e-mail: pacaciller@2016.steamconf.com

 

 

 

 


 

 

Comitè assessor

Jordi Albó

jordi_alboÉs professor associat de La Salle-URL, director de Robòtica a La Salle Almere i professor visitant a la Universitat Tufts. És doctor en Enginyeria Mecatrònica, Robòtica i Automatització per La Salle-Universitat Ramon Llull (Barcelona), màster d’Enginyeria de Telecomunicacions per La Salle-Universitat Ramon Llull (Barcelona) i llicenciat en Enginyeria Electrònica per La Salle-Universitat Ramon Llull (Barcelona).

e-mail: jalbo@salle.url.edu / Twitter: @jalbocanals

 

 

 


 

Begonya Folch

begona_folchÉs professora d’ensenyament secundari, professora de Música i Treball Globalitzat a l’Institut Quatre Cantons de Barcelona i formadora del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Ha estat professora associada a la Facultat de Formació del Professorat de la UB, i membre de l’equip responsable del Programa Escuela 2.0 a Catalunya, a través del Projecte eduCAT1x1 del Servei d’Innovació i Recerca Educativa (SIRE) del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Consell Escolar de Catalunya. Col·labora amb l’ICFO en l’Educators Advisory Team, amb l’Equip de Música de l’ICE de la UAB i amb l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Publica les seves experiències didàctiques en blocs educatius de centre (@4Cants i @Ins4Cantons).

e-mail: b.folch@gmail.com  / Twitter: @Begonya

 

 


 

 

Boris Mir

boris_mirTé un fill a primària, una filla a l’ESO, una altra a batxillerat i el fill gran a la universitat. Li interessa l’educació, no té altre remei. Per si això fos poc, Boris és professor d’educació secundària, una ocupació d’alt risc, tremendament creativa i apassionant. Interessat en la transformació real de l’educació, ha creat un gran equip a, l’Institut-Escola Les Vinyes de CastellBisbal, un centre de la innovadora xarxa d’instituts de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

e-mail: bmir@lamiradapedagogica.net /  Twitter: @lamirada

 

 

 


 

 

Lluis Mora

lluis_moraÉs director del CESIRE (Generalitat de Catalunya) des del 2015. Els seus projectes personals se centren, d’una banda, a investigar maneres d’ensenyar estadística i probabilitat als alumnes de primària i secundària per fer que millorin les seves habilitats, capacitat de resolució de problemes i ús de mitjans digitals com a eina d’aprenentatge; i, d’altra banda, en l’avaluació de l’aprenentatge.

e-mail: lmora1@xtec.cat

 

 

 


 

 

Sergi del Moral

sergi_moralÉs professor de matemàtiques i projectes a l’Institut-Escola Les Vinyes, així com professor associat de la Universitat de Barcelona i del màster de Formació del Professorat de Secundària d’aquesta universitat. S’interessa pels processos de transformació que contribueixen a compensar el pes, les matèries tradicionals i els continguts en favor d’altres de centrats en l’acció, la resolució de problemes i l’aprenentatge. L’interessa també investigar com es pot modificar l’avaluació per fer-la més diagnòstica i menys coercitiva, i com es pot donar més protagonisme i responsabilitat als nois i les noies.

e-mail: smoral3@xtec.cat /  Twitter: @sergidelmoral

 

 

 


 

 

Coral Regí Rodríguez

coral_regiBiòloga de formació i educadora de vocació. Directora de l’Escola Virolai de Barcelona. Representant en diferents organitzacions educatives: FEAEC, el Consell Escolar de Catalunya i el Consell de Ciutat de Barcelona. Com a especialista en diferents temes docents i educatius, participa en jornades i congressos educatius.

e-mail: coral.regi@virolai.com / Twitter: @coralregi / Linkedin: Coral Regí

 

 

 

 


 

 

Francesc Sabaté

francesc_sabateÉs enginyer industrial elèctric per la UPC, i fa més de 20 anys que desenvolupa i dirigeix projectes d’automatització. És assessor en tecnologies de gestió de la producció i a l’àrea de formació de la Fundació CIM. Apassionat de les tecnologies i la seva divulgació, juga amb LEGO des que té memòria. És també director del màster en Automatització i Robòtica a la Fundació CIM/UPC.

e-mail: fsabate@fundaciocim.org / Twitter: @FSabateD

 

 

 


 

 

Frank Sabaté

frank_sabateSóc mestre a l’Escola Projecte de Barcelona. M’agrada la programació d’ordinadors a l’aula i la robòtica educativa. Quan tenia 10 anys, un mestre em va descobrir el LOGO de Seymour Papert. Ara, uns quants anys més tard, m’agrada compartir les meves experiències i el que he après sobre Scratch.

e-mail: franksabate@gmail.com / Twitter: @franksabate